Mindy Kaling verhuist naar Frank Sinatra’s Beach House in Malibu, bekend als Ol ’Blue Eyes’ ‘Happiest Place on Earth’

Mindy Kaling heeft internet een nieuw huis gekregen in Malibu, en dat is er een voor de geschiedenisboeken! Volgens de Los Angeles Instances heeft de actrice zojuist het voormalige huis van Frank Sinatra in Malibu gekocht voor $ nine,55 miljoen.

 

Na de verkoop van twee andere huizen in de omgeving van Los Angeles in de afgelopen drie jaar, lijkt Mindy Kaling zich te hebben gevestigd op Malibu als een plek om naar huis te bellen, en zal ze achieved haar schattige peuter, Katherine, naar haar nieuwe plek op Wide Beach front verhuizen. En het is alleen maar logisch dat het strandhuis Sinatra degene was die haar opsloot, zoals Frank Sinatra het ooit achieved recht ‘ de gelukkigste plek op aarde’ noemde.

 

Een landgoed aan de kust achieved zeven slaapkamers en negen badkamers, five.824 vierkante meter en veel buitenruimtes om te genieten van het uitgestrekte uitzicht op de oceaan, het is gemakkelijk in te zien waarom het landgoed aan de oceaan diende als een frequente ontmoetingsplaats voor Sinatra’ achieved sterren bezaaide bemanning.

 

Toen we voor het eerst rapporteerden above de aanbieding (in december 2018, toen het onroerend goed voor het eerst op de markt kwam), en in speak to kwamen achieved een van de makelaars in onroerend goed die verantwoordelijk was voor de aanbieding, was ik nederig te horen dat Leonard Rabinowitz (van Hilton & Hyland) was een echte vriend van de Sinatras. Een die daadwerkelijk als gast de deuren van hun huis is binnengekomen en een die kan helpen het verhaal te vertellen van het huis waar ‘The Voice’ zijn laatste jaren experienced doorgebracht.

 

‘Ik ontmoette meneer en mevrouw Sinatra start jaren 90 toen wederzijdse vriend en pokervriend Angie Dickinson me uitnodigde voor een zondagmiddag in hun strandhuis’, zei Leonard Rabinowitz. “Wanneer je de voordeur van het Sinatra Beach front Residence binnenkomt, heb je een weids uitzicht dwars doorway het huis en het terrein naar de oceaan. Hoe spectaculair het uitzicht op de oceaan ook is, ik was internet zo getroffen doorway degenen die in de woonkamer zaten. Er waren meneer en mevrouw Gregory Peck, Jack Lemmon, Dick Martin, Robert Wagner, Louis Jourdan, Steve Lawrence, Edye Gorme en Dick Van Dyke. Een kamer vol legendes! ‘

 

Frank-Sinatra-home-interiors
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Frank-Sinatra-huis-malibu
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Het verhaal van hoe Frank Sinatra Malibu zijn thuis maakte

 

Volgens dhr. Rabinowitz bezochten Frank Sinatra en zijn vrouw Barbara start jaren negentig vaak hun vrienden Steve en Eydie (Steve Lawrence en Eydie Gormé.). Sinatras en nodigden hen vaak uit in hun huis in Wide Beach front.

 

Zo werden de twee verliefd op het gebied en kochten ze er veel in 1990, veel dat ze vroeger bouwden wat afterwards hun ‘ plek op aarde’ was : een droomstrandhuis achieved seven slaapkamers en nine badkamers dat opengaat naar de oceaan.

 

Het 5800 vierkante meter grote Sinatra Beach front Residence biedt veel ruimte voor leisure en wordt geleverd achieved een ultramoderne gastronomische keuken, eindeloze eet- en woonruimtes (geschikt voor een entertainer van wereldklasse), een prachtige binnen-buitenbar , en een terras achieved uitzicht op een achieved gras begroeide gazon naar de oceaan. Er is ook een sauna, een kapsalon en een carry achieved luipaardprint. Ik weet niet hoe Mindy Kaling daarover denkt, maar ik weet wel dat die ene Mindy Lahiri extatisch zou zijn above de carry achieved luipaardprint!

 

frank-sinatra-malibu-home-ocean-views
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Frank-Sinatra-huis-interieurs
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Het Sinatra huis van liefde

 

In samenwerking achieved ontwerper Edward ‘Ted’ Grenzbach – die ook huizen ontwierp voor mensen als Johnny Carson, Barbara Streisand, Rupert Murdoch en Cher – zagen Barbara en Frank Sinatra hun droomhuis tot leven komen.

 

En ze waren zo blij achieved de resultaten dat ze, volgens de autobiografie van mevrouw Sinatra , ‘Lady Blue Eyes: My Daily life with Frank ‘, in 1996 besloten om hun geloften in de achtertuin van het huis te hernieuwen.

 

In een intieme placing, achieved vrienden en familie, was het Sinatra Beach front Residence getuige van een ceremonie ter ere van hernieuwde toezeggingen van liefde en vriendschap van Frank en Barbara Sinatra. Is dat niet een prachtig verhaal om bezoekers te vertellen als ze het huis van Mindy Kaling bezoeken?

 

frank-sinatra-huis-slaapkamer
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

frank-sinatra-huis-slaapkamer
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Na zijn dood in 1998 werd het huis van Frank Sinatra overgedragen aan een believe in verbonden aan mevrouw Sinatra. Na haar eigen overlijden in 2017 werd het huis op de markt gebracht doorway haar zoon uit een eerder huwelijk, Robert Oliver, en kostte het aanvankelijk $ 12.900.000.

 

Agenten Leonard Rabinowitz en Jack Friedkin achieved Hilton & Hyland, en Chris Cortazzo achieved Coldwell Banker hadden de leiding above de notering, waarbij Cortazzo ook Kaling vertegenwoordigde bij de transactie.

 

frank-sinatra-strandhuis
Fotocredits: Mike Helfrich
 

 

Meer huizen van beroemdheden:

 

Sir Anthony Hopkins verkoopt zijn huis in Malibu, gelegen op een klif
Shaquille O’ verkoopt zijn huis in LA … op Instagram
Inside of Supernatural Star Jensen Ackles ” Really Hip ‘ Residence in Austin
De mysterieuze attract van Stephen King’ Residence, het kloppende hart van Bangor, Maine

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *