Giorgio Armani koopt het paleisachtige penthouse van de buurman voor $ 17,five miljoen, nu eigenaar van de volledige bovenste verdieping

Manner-icoon Giorgio Armani moet een geweldige kans hebben gezien toen zijn buurman, CEO van T-Cell, John Legere, een uitgestrekt landgoed aan het drinking water kocht in Napels, Florida. Nu Legere meer interesse toonde in zonniger klimaten, moet de tijd rijp zijn geweest voor Armani – de enige andere bewoner van de bovenste verdieping in Central Park South 91 – om binnen te duiken fulfilled een aanbod om hem uit te kopen.

En vrij genereus, zou je eraan kunnen toevoegen, want Armani betaalde de CEO van T-cellular maar liefst 17,five miljoen greenback voor het paleisachtige penthouse, meldt de Wall Avenue Journal.

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

Natuurlijk weten we niet de volledige gang van zaken, en kunnen we alleen maar hopen dat de offer tussen de twee tot stand is gekomen als resultaat van een vriendelijk gesprek fulfilled de buren en hoewel we graag zouden denken dat dat het geval is (want dat zou betekenen dat de ultrarijken en beroemdheden internet als wij allemaal zijn, nietwaar?), maar weet dat dit waarschijnlijk niet zo is, maar dit is wat we doen weet: het pand stond niet eens op de markt!

Armani kocht het onroerend goed in een niet-markttransactie. Het penthouse stond in februari 2018 voor het laatst genoteerd voor $ 22 miljoen, fulfilled Compass-agenten Heather McDonough Domi en Henry Hershkowitz als de laatste noteringsagenten, maar is sindsdien verwijderd.

Maar nu John Legere zich klaarmaakt om in mei zijn leidinggevende functie bij T-Cell neer te leggen, is hij misschien van gedachten veranderd, vooral als hij werd verleid doorway zijn enorm rijke buurman, Giorgio Armani, wiens persoonlijke fortuin naar verluidt in meer dan $ eight miljard. En hoewel het rijke manner-icoon al een penthouse in het gebouw bezat, heeft zijn oudere appartement misschien niet dezelfde historische betekenis als het appartement dat hij internet heeft gekocht.

Het penthouse van bijna three.000 vierkante meter fulfilled schitterende glazen ramen zou de eenmalige thuisbasis zijn van uitgeverij William Randolph Hearst.

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

Terwijl Legere de woning restaureerde, vonden de architecten naar verluidt de initialen van Marion Davies – de oude minnares van Hearst – uitgehouwen in de open up haard, evenals een portret van een vrouw die mevrouw Davies leek te zijn in het glas in lood. Gezien de goede smaak van WR Hearst en Marion Davies in onroerend goed, is het helemaal niet moeilijk voor te stellen dat de twee hier wonen.

Het nieuwe penthouse van Giorgio Armani op 91 Central Park West

De residentie fulfilled vier slaapkamers en vier badkamers werd gebouwd in 1929 en heeft veel van zijn ingewikkelde originele specifics behouden. Ontworpen doorway het gerenommeerde architectenbureau Schwartz en Gross, is het penthouse onlangs naar moderne maatstaven gebracht doorway het hedendaagse architectenbureau SheltonMindel.

Het nieuwe huis van Giorgio Armani heeft een prachtig terras fulfilled 30 meter lange Central Park-voorgevel – waarschijnlijk redelijk vergelijkbaar fulfilled dat in Armani&#39s naburige appartement, maar hey, de male staat erom bekend dat hij heel specifiek is in zijn invalshoeken.

Achieved een prachtig gerestaureerde carry die rechtstreeks uitkomt op de stenen privéfoyer van het penthouse, een prachtig gipsplafond van meer dan three,five meter hoog en een houtgestookte open up haard omgeven doorway een sierlijke kamerhoge mantel, is het luxe huis geschikt voor royalty&#39s.

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

Zowel de woonkamer als de aangrenzende eetkamer komen uit op een prachtig omhullend terras dat meer dan 1700 vierkante meter buiten beslaat en zich uitstrekt in excess of de gehele lengte van het gebouw. De buitenruimte ligt boven Central Park en biedt een ongeëvenaard uitzicht op de skyline in het noorden, zuiden en oosten.

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

De vier grote slaapkamers in het appartement hebben allemaal een eigen badkamer, freeswerk op maat en op maat gemaakt timmerwerk twee van deze kamers hebben immediate uitzicht op het park. De grasp is five,five meter breed fulfilled parketvloeren en twee glazen deuren die uitkomen op het terras aan het Central Park.

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

Giorgio Armani House Central Park West
91 Central Park West, eenheid PHA. Evan Joseph, fulfilled dank aan Compass

Achieved deze aankoop van $ 17,five miljoen bezit Giorgio Armani nu de volledige bovenste verdieping van 91 Central Park West, een vooraanstaande entire-support Higher West Aspect-coöperatie in de noordwestelijke hoek van West 69th Avenue.

Het gebouw ligt immediate tegenover een begeerde voetgangersingang naar Central Park en is ontworpen doorway het gerenommeerde architectenbureau Schwartz & Gross, wiens andere opmerkelijke werken het Mark Lodge en vele andere prestigieuze woongebouwen langs Fifth Avenue, Park Avenue en Central Park West omvatten.

Dit 16 verdiepingen tellende gebouw fulfilled 94 woningen werd voltooid in 1929 en heeft een statige gevel van baksteen, steen en terracotta, en is vervaardigd in neorenaissancestijl fulfilled Beaux-Arts-elementen. Klinkt als een perfecte match voor het stijlicoon, zou je kunnen zeggen.

Meer huizen van beroemdheden

Het appartement in New York in Kerry Washington is internet zo stijlvol als u zou verwachten
Het hoekappartement van $ 25M in San Remo is de belichaming van elegantie
The Beverly Residence, waar Jackie O & JFK op huwelijksreis waren en waar Coppola ‘The Godfather’ opnam, is niet eenvoudig te verkopen
Highlight On: the Razor Residence – Alicia Keys &#39Mad New Mansion

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *