Carmels 107 Acre Asherwood Estate doet een nieuw bod op de koper

Asherwood, het landgoed in een buitenwijk van Indianapolis van wijlen miljardair Mel Simon, is weer op de markt.

 

Nu het bekwame group van Avison Youthful de verkoopinspanningen afhandelt, is het beroemde pand – ter waarde van $ 30 miljoen – klaar voor een nieuw eigendom, na de eerdere poging tot verkoop in 2014, die eindigde satisfied Bren Simon (de vrouw van de overleden winkelmagnaat en Pacers mede-eigenaar) die het landgoed van 107 acre schenken.

 

Bren Simon, de weduwe van Melvin Simon en een bekende filantroop, overhandigde Asherwood Estate – evenals het rijkelijk gemeubileerde herenhuis van 50.000 vierkante meter – aan de Excellent American Songbook Basis om haar toewijding aan de Amerikaanse muziekgeschiedenis van de 20e eeuw te ondersteunen.

 

Asherwood Estate hoofdgang
Asherwood Estate, Carmel IN. Foto satisfied dank aan CJ Walker
 

 

Eind vorig jaar zocht de stichting onder leiding van een Grammy-genomineerde muzikant en historicus Michael Feinstein biedingen van vooraanstaande makelaars in onroerend goed om haar te adviseren above de beste manieren om het onroerend goed op de markt te brengen en te verkopen. Nu blijkt dat het bedrijf van Michael Feinstein de wereldwijde vastgoedfirma Avison Youthful heeft gekozen om de verkoopinspanningen te leiden voor het landgoed van 107 hectare in Carmel, IN.

 

‘We hebben veel tijd en moeite geïnvesteerd in het evalueren van opties om het potentieel van dit pand te maximaliseren, niet alleen voor onze organisatie maar ook voor de omringende gemeenschap’, zei de directeur van de stichting Chris Lewis in een verklaring. ‘We willen dit genereuze geschenk eren doorway de mogelijkheid te bieden aan potentiële kopers die in staat zijn om het terrein boven onze mogelijkheden te verheffen.’

 

Stan Burton, een medewerker van het Avison Youthful-kantoor in Indianapolis, zal de coördinatie van de verkoop van het Asherwood Estate leiden.

 

Geschiedenis van het Asherwood Estate

 

asherwood landgoed in Carmel in
Asherwood Estate, Carmel IN. Foto satisfied dank aan CJ Walker
 

 

In de jaren zeventig kochten Melvin en Bren Simon het landgoed Asherwood in Carmel, Indiana. Ontwikkeld doorway autocoureur en car-ingenieur Louis H.Schwitzer, werd het Asherwood-landgoed aanzienlijk uitgebreid onder het eigendom van de Simons.

 

In de jaren na hun aankoop werd de heer Simon, de medeoprichter van de Simon Residence Team, een van ‘ werelds meest vooraanstaande ontwikkelaars van winkelcentra en mede-eigenaar van het basketbalteam Indiana Pacers. Toen hij in 2009 op 82-jarige leeftijd stierf, was de heer Simon volgens Forbes $ one,three miljard waard.

 

De weduwe van de heer Simon, Bren Simon, heeft het onroerend goed in 2014 te koop aangeboden voor $ 25 miljoen, zonder afnemers. Vervolgens schonk ze het enorme landgoed Asherwood, samen satisfied het huis en zijn bezittingen, aan de stichting van Michael Feinstein, The Excellent American Songbook.

 

De miljoenen bucks aan kunst, meubels en armaturen die zich in het paleisachtige herenhuis van 50.000 vierkante meter bevonden, kwamen op 17 november 2018 op de veiling en de opbrengst van de verkoop ging naar de stichting.

 

Asherwood Estate in de hoofdkamer
Asherwood Estate, Carmel IN. Foto satisfied dank aan CJ Walker
 

 

Een vastgoeddeal om het uitgestrekte landgoed te herontwikkelen tot een luxe buurt en het herenhuis satisfied zeven slaapkamers om te vormen tot een boetiekherberg was ook aan de gang commence 2019, maar werd vorige maand stopgezet vanwege beperkingen die de ontwikkeling van grootschalige woningen op het landgoed.

 

Het volledig gemeubileerde herenhuis en landgoed satisfied zeven slaapkamers omvat twee golfbanen, twee zwembaden, een tennisbaan, een clubhuis, een kas, een gastenverblijf, een thuisbioscoop en een professionele cateraarklare keuken. De woning is gelegen langs Ditch Street tussen 96th en 106th Avenue.

 

asherwood estate bibliotheek
Asherwood Estate, Carmel IN. Foto satisfied dank aan CJ Walker
 

 

asherwood estate privékantoor
Asherwood Estate, Carmel IN. Foto satisfied dank aan CJ Walker
 

 

Meer iconische huizen:

 

‘Neverland’ niet meer! De Sycamore Valley Ranch is veel meer dan het voormalige huis van Michael Jackson
Het huis dat Zaha Hadid heeft gebouwd: het verhaal van de enige woning ooit ontworpen doorway ‘The Queen of the Curve’
The Winchester Home – The Haunted Mansion that Motivated the Title of Supernatural’ Winchester Brothers
Het verhaal van het weelderige landhuis van $ 120 miljoen dat Aaron spelling bouwde in Holmby Hills

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *